سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آخرین منجی

 


اطلاعات تکمیلی از روابط سرپل اصلی ستاد موسوی و گروهک نفاق


در پی اعترافات یکی از فریب‌خوردگان حوادث پس از انتخابات، سرپل اصلی ستاد موسوی با گروهک نفاق دستگیر شد.


به گزارش فارس، این فرد که سرپل اصلی گروهک نفاق در ستاد موسوی بوده نقش موثری در شناسایی و اغفال فریب‌خوردگان حوادث پس از انتخابات داشته است.


برپایه این گزارش، سرپل اصلی ستاد موسوی که با اعترافات "بنیامین " همکاری وی با گروهک نفاق محرز شده است پس از ارتباط با برخی از فریب‌خوردگان زمینه همکاری آنان با این گروهک را فراهم کرده است.


وی با وعده و وعید و پرداخت مبالغی به فریب‌خوردگان آنان را به همکاری با گروهک نفاق و اجرای سناریوهای آشوب و ایجاد اختلال در امنیت جامعه واداشته است.


 


 


میرحسین موسوی خاستگاه فکری و عقیدتی خویش را آشکار کرد


میرحسین موسوی در آخرین بیانیه خود به مناسبت روز دانشجو از جمله معروف سرکرده گروهک منافقین خطاب به حرمت شکنان عاشورا استفاده کرده است.

 برخی استفاده از شعار منتسب به مسعود رجوی در این بیانیه را گاف بزرگ وی دانسته و آن را نشانه بی اطلاعی و نا آگاهی این مدعی سیاستمداری از شعارها و نمادهای گروهک های مختلف دانسته اند اما به نظر می رسد وی عامرانه با سردادن شعار "نترسید، نترسید ما همه با هم هستیم" به هواداران اشرف نشین خود و سرانشان کد می دهد که با شما همفکر و هم صدا هستیم،  آوردن شعار از گروهک تروریستی منافقین از سوی کسی که دیگر ادعای خط امامی بودنش حتی از سوی اندک طرفدارانش نیز به سخره گرفته می شود نشانه اضمحلال کامل این جریان است.

شاید بهتر باشد به جای این تعبیر ساده انگارانه که به کاربردن یکی از معروف ترین شعارهای رجوی از سوی اغتشاشگران سال گذشته در کف خیابان و اکنون به طور رسمی در بیانیه سران این جریان را خطای فاحش تلقی می کنند با توجه به همزمانی این بیانیه با ترور اساتید هسته ای کشور که دست های منافقین و سرویس های جاسوسی غرب در آن مشهود است و بعید به نظر می رسد موسوی اشاره به آن را نیز فراموش کرده باشد باید گفت: دست موسوی با این بیانیه بیش از گذشته رو شده و ثابت کرد از "از کوزه همان تراود که در اوست.


 


 


به جای اینکه مهدی هاشمی را دستگیر کنند، روزنامه ایران را تهدید می‌کنند!


انتشار متن کامل دفاعیات "کاوه اشتهاردی" در دادگاه شکایت مهدی هاشمی رفسنجانی از وی که بازتاب گسترده‌ای در سایت‌ها و خبرگزاری‌های اینترنتی داشت، امروز به دستور دادستانی تهران از روزنامه‌های سراسر کشور حذف شد.

این مساله با واکنش منفی مردم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی روبرو شده است؛ به نحوی که محافل خبری از نارضایتی افکار عمومی نسبت به حذف افشاگری‌های کاوه اشتهاردی درباره مفاسد مهدی هاشمی خبر می‌دهند.

در همین راستا، "
ولی اسماعیلی" عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس در گفت‌وگو یی گفت: مسائلی که روز گذشته آقای اشتهاردی در دادگاه مطرح کرد و زوایای دیگری از پرونده مهدی هاشمی را در اختیار افکار عمومی گذاشت، موضوعی نیست که بخواهیم آن را به راحتی از افکار عمومی پنهان کنیم.

وی ادامه داد: دستور دادستان به خبرگزاری‌ها و سایت‌ها برای حذف دفاعیات آقای اشتهاردی به هیچ عنوان اقدام مناسبی نبود و اصلا مشخص نیست فلسفه این اقدام عجیب چیست.

به جای اینکه مهدی هاشمی را دستگیر کنند، روزنامه ایران را تهدید می‌کنند!

اسماعیلی با اشاره به اینکه اقدامات مهدی هاشمی در جریان فتنه 88 بر همه مردم مشهود است و مدیرمسئول روزنامه ایران هم به همین مسائل اشاره کرده، اظهار داشت: درجمهوری اسلامی ایران همه باید در برابر قانون یکسان باشند و نباید فردی از رانت ویژه برخوردار باشد تا با چنین برخوردهایی جلوی افشاگری درباره مفاسد اقتصادی و سیاسی او گرفته شود.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس اقدام دستگاه قضایی در مورد حذف دفاعیات کاوه اشتهاردی از روزنامه‎ها و سایت‌های خبری را موجب ایجاد بی‌اعتمادی عمومی نسبت به قوه قضاییه دانست و افزود: نباید متهم جای شاکی قرار بگیرد و مهدی هاشمی به خود اجازه بدهد که کاوه اشتهاردی را به دادگاه بکشاند و حتی اجازه انتشار دفاعیات را هم ندهد.

وی با تاکید بر اینکه قطعا نتیجه این اقدام دادستان و پنهان کردن جریان پرونده مهدی هاشمی رفسنجانی باعث جری تر شدن سایر متهمان می‌شود و حاشیه امنی برای دیگر متهمان فتنه 88 فراهم خواهد آورد، گفت: از قوه قضائیه انتظار داشتیم از طرق مختلف مهدی هاشمی را دستگیر و محاکمه نماید؛ نه اینکه با فعالان عرصه تقابل با جریان آشوب مانند روزنامه ایران اینگونه برخورد کند.



 


 


خواصی که در فتنه 88 خاموش بوده اند خاصیت ندارند


طی دو دهه اخیر، خط نفاق جدید از تابلوی «اصلاحات» به عنوان پوشش استفاده کرده است. در کلام خدا نیز آمده است وقتی به منافقین گفته می شود؛ در زمین فساد نکنید، پاسخ می دهند که ما اصلاح طلب هستیم!


حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در اولین همایش «به سوی فردا» که با موضوع جنگ نرم در مسجد حاج صمدخان شهر رشت و با حضور گسترده جوانان، طلاب و اقشار مختلف مردم برگزار شده بود، ضمن تشریح ابعاد جنگ نرم و اشاره به نمونه های مستندی از عرصه این جنگ در فتنه 88 گفت؛ دشمن در جنگ سخت، با استفاده از ماشین جنگی و قدرت نظامی تلاش می کند حریف را ملزم به پذیرش خواسته های خود کند ولی در جنگ نرم با بهره گیری از عملیات روانی در بینش و یا برداشت و باورهای طرف مقابل تغییر ایجاد می کند تا حریف به جای اجبار و الزام، با اقناع و میل خود به خواسته دشمن تن دهد. از این روی جنگ سخت و نرم را جنگ ابزار و جنگ افکار نیز نامیده اند.


مدیر مسئول کیهان «بصیرت» را باطل السحر دشمن در جنگ نرم دانست و با اشاره به حماسه 9 دی نتیجه گرفت که مردم ایران در فتنه 8 ماهه سال 88 نیز مانند جنگ 8 ساله پیروز نهایی میدان نبرد بوده اند. وی کانون اصلی قدرت نظام اسلامی را باور مردم به اسلام ناب معرفی کرده و گفت از آنجا که در تمامی جنگ ها، کانون قدرت حریف مورد هجوم قرار می گیرد، به طور طبیعی حمله به باورهای دینی اصلی ترین فلش تهاجم دشمن در جنگ نرم است ولی تغییر یک باور و قبولاندن آن به مخاطبان به آسانی ساخت یک تابلو و نصب آن به دیوار نیست، بلکه هزار نکته باریکتر از مو در آن است و به همین علت جنگ نرم پیچیده و پر رمز و راز است.


شریعتمداری در ادامه سخنان خود از «انگاره سازی» به عنوان یکی از اصلی ترین شگردهای عملیات روانی یاد کرد و گفت؛ «انگاره» یا «پندار» تصویر غیرواقعی از یک واقعیت است و اگر از سوی مخاطبان پذیرفته شود، «موافقت»ها و «مخالفت»های آنان را به انحراف می کشاند مانند انگاره «تقلب در انتخابات» که متاسفانه با هجوم پرحجم رسانه های خارجی و برخی عوامل داخلی آنها از سوی عده ای پذیرفته شد و آنها را با این «انگاره» و «توهم» که در انتخابات تقلب شده است به خیابان ها کشاند. اگرچه این «انگاره» با درایت و مدیریت رهبری و هوشیاری و بصیرت مردم خیلی زود رنگ باخت و فریب خوردگان با خشم و نفرت از سران فتنه، پای خود را از این بازار مکاره بیرون کشیدند.


شریعتمداری در ادامه سخنان خود به معیارها و شاخصه هایی اشاره کرد که با در دست داشتن آنها می توان جریان فتنه را در اولین مراحل شکل گیری آن شناخت و در این باره گفت؛ وقتی می بینید، چند گروه و جریان سیاسی که به ظاهر اختلافات فراوانی دارند با یکدیگر ائتلاف می کنند، نباید آنچه را که روی تابلوی ائتلاف خود نوشته اند به عنوان انگیزه این ائتلاف باور کنید، بلکه انگیزه اصلی اینگونه ائتلاف ها نقطه ای است که همگی در آن اشتراک نظر دارند، مثلا در جریان فتنه 88 گروه های مدعی اصلاحات با منافقین، مارکسیست ها، سلطنت طلب ها، بهایی ها، کلان سرمایه داران ائتلاف آشکاری داشتند و این ائتلاف رسما از سوی مقامات آمریکایی و اسرائیلی و انگلیسی مورد تایید و حمایت بود. بنابراین ادعای آنها که برای مخالفت با دولت و یا در اعتراض به نتیجه انتخابات با هم ائتلاف کرده اند نمی توانست قابل قبول باشد، چرا که نقطه مشترک گروه های ائتلاف کننده و حامیان بیرونی آنها، براندازی جمهوری اسلامی است نه مخالفت با این دولت یا آن دولت.


مدیر مسئول کیهان از ناهمخوانی ادعاها با سوابق شناخته شده افراد و گروه ها نیز به عنوان یکی دیگر از ملاک های کشف فتنه یاد کرد و گفت؛ به عنوان مثال؛ در جریان فتنه 88 افراد و گروه هایی برای به اصطلاح مرجعیت آیت الله صانعی و آیت الله منتظری یقه چاک می کردند که پیش از آن با صراحت تقلید را کار میمون معرفی کرده بودند و قوانین اسلامی را مربوط به 1400 سال قبل و غیرقابل اجرا در زمان حاضر می دانستند....


شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود به چند شاخصه دیگر که با استفاده از آنها می توان فتنه و فتنه گران را در آغاز کار شناسایی کرد پرداخت و از جمله به معیارهایی نظیر «میزان حال فعلی افراد است»، «ترفند تابلوها»، «همخوانی با بیگانگان در کام و گام» و... اشاره کرد.


در ادامه این نشست، مدیر مسئول کیهان به پرسش های حاضران پاسخ گفت و در پاسخ به سؤال یکی از حضار پیرامون جذب حداکثری و دفع حداقلی گفت؛ سران و عوامل اصلی فتنه بدون کمترین تردید جزو همان حداقلی هستند که باید دفع شوند ولی فریب خوردگان در صورتی که دست به خیانت و جنایت نزده باشند، حساب دیگری دارند. وی در پاسخ به سؤالی درباره برخی از خواص که در جریان فتنه 88 خاموشی گزیده بودند گفت؛ امروزه مردم نسخه اسلام ناب محمدی(ص) را می شناسند و از این روی چشم به رهبری دوخته اند بنابراین خواص اگر از این قافله، غافل شوند، رفوزه شده و سقوط می کنند. وی افزود؛ خواص اگر در بزنگاه ها حاضر نباشند، دیگر خاصیتی ندارند. شریعتمداری در پاسخ به سؤال دیگری درباره اختلاف اصولگرایان گفت؛ تفاوت سلیقه طبیعی است و نام آن اختلاف نیست این سلیقه های متفاوت در اصول اشتراک نظر دارند و عامل تعیین کننده در بزنگاه ها نظیر انتخابات، همین اشتراک در اصول است. وی توهم پراکنی فتنه گران درباره اختلاف اصولگرایان را کوبیدن آب در هاون دانست و گفت؛ آنها مدتهاست که آرزوهای خود را تبدیل به خبر می کنند. وی در پاسخ به سؤال دیگری گفت؛ سران فتنه مرده اند و زندگی نباتی دارند ولی دشمن با انگاره سازی سعی می کند آنها را زنده نشان بدهد و حال آن که مردم می بینند آنها حتی زیر چادر اکسیژن هم گازکربنیک مصرف می کنند. یکی از حاضران درباره بازگشت برخی از عوامل فتنه سؤال کرد و مدیر مسئول کیهان گفت؛ سران و عوامل اصلی فتنه دست به خیانت، وطن فروشی و همکاری با دشمنان مردم زده و مستحق مجازات سنگین هستند و توبه عوامل حلقه های دوم و سوم، اگر هم پذیرفته باشد، نباید در چرخه نظام به کار گرفته شوند و افزود «کفش دزد» را بعد از توبه به مسجد راه می دهند ولی هرگز او را پیشنماز نمی کنند. وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره مجلس و دولت آینده ضمن تشریح شرایط گفت؛ بدون کمترین تردیدی، دولت و مجلس آینده در اختیار اصولگرایان خواهد بود.



ارسال شده در توسط منتظر منجی